Motiv tradițional românesc din LEGO®

Motiv traditional romanesc - basarabean - din LEGO®

850,00 lei
-+

Decorati-va casa cu un plus de culoare si personalitate cu ajutorul decoratiunii noastre pentru pereti de inspiratie traditionala.

HOM007

Doar online!

Decoratiune pentru perete realizata din piese LEGO® noi, originale, inspirata de un motiv traditional folosit in realizarea carpetelor in zona Basarabiei.

Mozaicul realizat cu meticuluozitate din aproximativ 1600 de piese LEGO®, transpune cu multa eleganta si armonie, un motiv traditional romanesc intr-o imagine abstracta care atrage prin compozitie si culori.

Toate piesele sunt lipite intre ele pentru a avea o mai buna rezistenta. Tabloul este prevazut cu agatatori pe partea din spate si este gata de atarnat pe perete pentru a aduce accente de culoare in oricare interior. Se poate monta atat pe verticala cat si pe orizontala.

Acesta mozaic poate fi un frumos cadou de casa noua pentru un pasionat al jocului cu piese LEGO®, sau un frumos cadou pentru tine pentru a da un plus de culoare livingului sau dormitorului tau.

▴▴▴ Mozaicul nu face parte din stocul nostru permanent si il realizam la comanda, de accea va fi gata de livrare in aproximativ o saptamana. ▴▴▴

Dimensiuni: 

90 cm x 26,3 cm

Inaltime :26.3 cm
Latime :90 cm